Wat zijn de beste dingen aan het nieuwe internet? Het vergelijken van producten natuurlijk, het is ook zo gemakkelijk en simpel

Een van de echt nette dingen van het internet is dat er steeds meer zakelijke samenwerkingsverbanden en affiliaties opduiken. Hoewel dit oud nieuws is voor veteraans-internetgebruikers, komt dit nu eindelijk in het mainstream-nieuws! Eindelijk krijgen sites zoals de onze en vele, vele andere de erkenning die ze verdienen.

Door middel van samenwerkingsverbanden en affiliaties worden veel bedrijven vandaag de dag mogelijk gemaakt. Met de inkrimping van het Amerikaanse bedrijfsleven starten veel meer mensen hun eigen bedrijf. De mogelijkheid om vergelijkingsshopping aan te bieden op onze website is een groot voordeel voor mij, een bedrijfseigenaar, maar ook voor u als klant.

Zowel zakelijk als particulier vergelijken behoort nu tot de opties

Zowel de zakelijke als de particuliere consument heeft er baat bij. In het algemeen geldt dat wanneer u een site tegenkomt die vergelijkend winkelen aanbiedt, u een prijs krijgt die net zo goed of beter is dan wanneer u direct naar de leveranciers zelf zou gaan. Daarnaast zijn er in ieder geval op onze site extra voordelen door de aankoop van uw artikelen via een vergelijkingsshop-site. Onbevooroordeelde product- of service-informatie, contante kortingen, gratis verzending, een ander niveau van productondersteuning, enz.

Als je graag wil vergelijken is het belangrijk om goed onderzoek te blijven doen

Als u op zoek was naar een manier om een energievergelijker, televisie, stereo-installatie, dvd, cd, enz. zou u dan ook nog eens rondkijken? Hoe zit het met de grote tickets, zoals huishoudapparaten, auto’s en zelfs huizen? Tuurlijk zou u dat doen. U wilt de beste prijs, kwaliteit en service die u kunt vinden. U bent een slimme shopper.

  • Vergelijking-winkelen is al aan de gang sinds het begin van de handel! Alleen omdat er nu een E (voor elektronisch) geplaatst is voor de commercie (e-commerce) zou dat geen enkel verschil moeten maken. Ok, er is een GROOT verschil. Je kunt de winkel vergelijken vanuit je eigen huis. Het is niet meer nodig om naar alle verschillende winkels te rijden, te onthouden of op te schrijven wat de prijs is, de extra’s, de garantie-informatie en op en neer voor elk product of dienst die u zoekt.
  • Ok, je hebt dus een site gevonden en overweegt een aankoop. Het stemmetje binnenin waarschuwt u om ermee door te gaan. U kent dit bedrijf niet. Wat gebeurt er als deze internetsite die u overweegt te kopen, weggaat of failliet gaat?

Er zijn veel grote winkels die liever niet hebben dat je aan het vergelijken bent

Er zijn veel grote winkels die de producten en diensten van meerdere leveranciers verkopen, toch? Die verkopers eren de service en garantie. Die leveranciers ondersteunen het product. De grote winkel heeft afspraken gemaakt met deze leveranciers om het product of de diensten aan te bieden aan de consument. Het is hetzelfde met vergelijkingsshopping online winkels of zelfs brokered diensten zoals de onze.