Auto artikelen online kopen

Niet iedereen kan de #VanLife beleven, maar bijna iedereen kan in een auto slapen. Of je nu op een epische roadtrip bent of een zo vroeg mogelijke start vanaf de trailhead wilt, je nachten moeten nog steeds comfortabel zijn. Deze tips en hacks maken je auto zo gezellig dat je misschien thuis op de oprit slaapt. Zorg er tijdens het kamperen voor in de auto voor dat u de principes van Leave No Trace en gezond verstand volgt; slaap nooit in een voertuig met draaiende motor.

 

Online kopen van auto artikelen

De eerste vraag die elke autoslaper moet beantwoorden: Waar parkeren? Met apps zoals AllStays en Hipcamp kun je erachter komen waar je legaal kunt blijven en niet gestoord hoeft te worden. Ze bieden een verscheidenheid aan gratis en betaalde locaties om de nacht door te brengen. Als alternatief zijn US Forest Service- wegen open voor overnachting parkeren en kamperen. Zorg ervoor dat u de weg voor anderen niet blokkeert en toon alle vereiste passen of vergunningen zoals aangegeven.

Auto stuurslot vergelijken

 

De hashtag #homeiswhereyouparkit is niet voor niets ontstaan – met een beetje voorbereiding kan een avondje in de auto net zo gezellig zijn als een avondje thuis. Na het veiligstellen van een plek waar u ‘s nachts kunt parkeren en kamperen, zet u uw kamp op op een vlakke, schaduwrijke plek. Als het tijd is om het voertuig uit te laden, probeer dan op te gaan in de buurt en vermijd andere bezoekers die in de buurt overnachten. Bekijk onze Camping Essentials-checklist voor informatie over items (zoals stoelen, een klaptafel en kachel) die het comfort bevorderen. En als het je eerste keer kamperen is, behandelt ons artikel voor beginners alles over de basis. Een stuurslot auto kan ook goed van pas komen.

Goede subwoofer kopen

Elektronica opgeladen houden kan een uitdaging zijn op de weg. Hoewel u apparaten kunt aansluiten terwijl de auto aan staat, heeft u ‘s nachts pech. Gebruik een zonnepaneel op het dashboard of een draagbaar stroomapparaat om uw telefoon, tablet, camera en andere batterijgevoede items tijdens uw reis in leven te houden. Weet u niet zeker welke voor u geschikt is? Onze experts zijn er om u te helpen. Een subwoofer kan de sfeer ook helemaal veranderen. Ga hier om subwoofer auto kopen.

 

Vergelijk artikelen en bestel online

Het enige dat nodig is, is een beetje tijd in de frisse lucht om trek te krijgen tijdens het kamperen in de auto. Onze kampkeukenchecklist kan u helpen bepalen welk keukengerei en voedsel u mee wilt nemen op uw avontuur. Houd tijdens het kamperen in de auto al uw eten veilig in uw auto, of u nu naar het bijgebouw wandelt of ‘s nachts in uw slaapzak kruipt. Overweeg om een koelbox in te pakken om te voorkomen dat bederfelijke producten zoals vlees, kaas, eieren en melk bederven (pro tip: koel uw koeler vooraf voor met ijs of ijsblokken om de binnenkant ijskoud te maken voordat u voedsel toevoegt).